ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Altınbaşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Staj Bitirme Sınavı Duyurusu

12. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Eğitim öğretim yılı İşletmede Beceri Eğitimi ve Staj Uygulamaları Değerlendirme Sınavı 12 Haziran 2023 Pazartesi günü  yapılacaktır. Sınava katılım zorunludur. Sınava katılmayan ve sınavdan başarısız olan öğrenciler mezun olamayacaklardır. Sınav Programı aşağıda verilmiştir.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

DALLARA GÖRE SINAV PROGRAMI

05-06-2023

Staj Bitirme Sınavı İle İlgili Açıklamalar:

• Staj Bitirme Sınav puanı, iş dosyası ve sınav değerlendirilmesi sonucu takdir edilen puanların toplamıdır. İş dosyasından alacağınız puanın %20 si ile beceri sınavından alacağınız puanın %80'i toplanarak staj bitirme sınavı puanınız bulunur. Staj bitirme sınavı puanı, ilişkilendirildiği dersin yılsonu puanının belirlenmesinde dikkate alınır.

• Staj Bitirme Sınavı puanı 50'nin altında olan öğrenciler stajını tamamlamamış olarak işlem görür.

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 05.06.2023 13:24 - Görüntülenme: 95