Velilerimizin Dikkatine

Velilerimizin Dikkatine!

Değerli velilerimiz:

Okulumuzda tüm sınıf kademelerinde eğitim-öğretim tüm hızıyla devam etmekte,dersler işlenmekte, yoklamalar alınmaktadır. Ülkemizde yaşanan büyük felaket sebebiyle çocuklarımızın 2. dönemde yaklaşık 1 ay kayıpları olmuştur.Kayıpların telafi edilmesi için öğretmenlerimiz yoğun çaba harcamaktadırlar. Öğrencilerin "ders işlenmiyor, okulda kimse yok" gibi söylemlerine itibar etmeyiniz.Okulumuzda dersler planlandığı gibi işlenmektedir.

2. dönemde oluşan kayıpların telafi edilebilmesi için öğrencinin okula devam etmesi gerekir. Okulumuzda depremle ilgili tüm kontroller yapılmış ve tedbirler alınmıştır. Lütfen çocuklarımızın eğitim-öğretimden kopmalarına İzin vermeyelim. Okul, çocuklarımızın yaşam alanıdır olumsuz etkilerden kurtulmaları için bir fırsattır. Tüm öğrencilerimizin okula devam etmelerini sağlamanızı istiyoruz

Hepimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor sağlıklı günler diliyoruz.

Yayın: 13.03.2023 - Güncelleme: 13.03.2023 21:44 - Görüntülenme: 323