Haz

Pansiyonumuzda Barınan Öğrencilerimizin Dikkatine..

07.06.2021 Pazartesi itibari ile pansiyonda kayıtlı olan öğrencilerimize öğrenci harçlıkları dağıtılacaktır.

Dağıtım saat 11:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Haz

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı.

12. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine

2020-2021 Eğitim öğretim yılı İşletmede Beceri Eğitimi ve Staj Uygulamaları Değerlendirme Sınavı 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 10:30'da yapılacaktır. Sınava katılım zorunludur. Sınava katılmayan ve sınavdan başarısız olan öğrenciler mezun olamayacaklardır.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tüm öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının aşılama tanımlamalarının yapıldığını duyurdu

Haz

2. Dönem sorumluluk sınav tarihleri aşağıda verilmiştir.

Sorumluluk sınavına girecek olan öğrencilerin isimleri ve girecekleri dersler okul duyuru panolarında asılmıştır.

12. sınıf öğrencilerinin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına ait ve başarısız oldukları derslerden oluşacak sorumlulukları da bu tarihlerde yapılacaktır.

Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

10. Sınıf öğrenci ve velilerimizin dikkatine!!!

Okulumuzda 10. sınıf öğrencilerinin velileri ile birlikte 20.05.2021- 31.05.2021 tarihleri arasında okula gelerek TARIM ALANI DAL TERCİHİ ÖN KAYIT başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz tercihleri doğrultusunda başarı puanlarına bakılarak 11, Sınıftan itibaren dallara yerleştirilecektir.

Başvuru formunu doldurmamaları durumunda öğrenciler resen dallara  yerleştirilecektir. SORUMLULUK TAMAMEN VELİYE AİTTİR .

Bu konunda hassas davranmanız önem arz etmektedir.

İş başvuruları ve askerlik işlemleri gibi farklı durumlarda ihtiyaç duyulan diploma örneği e-devlet'in kullanımının yaygınlaşmaya başlamasının ardından daha kolay alınmaya başlamıştı. Üniversite mezunlarının YÖK üzerinden, lise mezunlarının ise MEB üzerinden mezuniyet belgesi alabildiği işlemler e-okul ve e-devlet'in ilgili linklerinden yapılabiliyor.

e-Okul üzerinden Diploma Bilgileri Doğrulama İçin TIKLAYINIZ..

e-Devlet üzerinden Diploma-Mezuniyet Belgesi Sorgulama için TIKLAYINIZ..

Milli Eğitim Bakanlığı Mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmelik uyarınca kamu kurum ve kuruluşları, sonu sıfır ve beş ile biten yıllarda personelinden mal bildiriminde bulunması talep etmektedir.

May

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında oluşturulan "Mesleğim Hayatım" portalı, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkı vermek, mesleki eğitimin kalitesini artırmak ve eğitim-istihdam-üretim bağlantısının sağlıklı bir zeminde yürütülmesini sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların önemli bir ayağını oluşturacak. Öğrenciler için yol gösterici olacak portal ile öğrenci, öğretmen, aile, işverenler, iş arayanlar ve ilgili kurumlar gibi çok sayıda paydaş ortak bir noktada buluşma imkânını yakalayacak. Yine portal içerisinde 52 alana ait tanıtım videoları yer alacak.

Portala ulaşmak için lütfen linki TIKLAYINIZ..

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim hakkında bilinmesi gerekenlerle ilgili Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu sunum ek dosyadır..